Gratis forum 
hosting gratis domeinnaam bij Freegoodies

Primary Navigation
Secondary Navigation

Algemene voorwaarden Freegoodies.nl

Het gebruiken van de Freegoodies.nl gratis forum dienst betekent dat u volledig akkoord gaat met de hieronder gestelde voorwaarden en deze in acht neemt.

1. Freegoodies.nl, inclusief werknemers, is op geen enkele wijze aansprakelijk te stellen voor enige schade aangebracht of voortvloeiend door gebruik van Freegoodies.nl fora of het gebruik van deze site en verspreiding van informatie aanwezig in de fora of deze site.

2. Alle fora en berichten op Freegoodies.nl fora kunnen zonder opgaaf van reden worden verwijderd door Freegoodies.nl.

3. Freegoodies.nl behoudt zich het recht zonder vooraankondiging wijzigingen, verbeteringen aan te brengen in de fora, deze voorwaarden of diensten.

4. Uw forum mag geen geweld bevatten of geweld uitdragen. Niet in de vorm van tekst als niet in de vorm van beeld.

5. U bent zelf verantwoordelijk voor de inhoud van uw forum.

6. Freegoodies.nl kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor enig verlies van gegevens, dan wel forumgegevens, dan wel persoonlijke gegevens. Wanneer, om welke reden dan ook, onze servers worden ge-'cracked'/ge-'hacked' is Freegoodies.nl niet verantwoordelijk voor het verlies van enige data aan derden. Freegoodies.nl doet er alles aan alle data zo goed mogelijk te beschermen en in geen geval zal Freegoodies.nl gegevens delen met derde partijen.

7. U zult als gebruiker niet opzettelijk Freegoodies.nl fora proberen aan te vallen, dan wel te hacken/cracken. U zult op geen enkele wijze opzettelijk proberen mensen het gebruik van Freegoodies.nl fora te ontnemen.

Gratis forum aanmaken doe je hier!
Freegoodies - Sander Timmer